Derfor er en kabinescooter det rette valg

06 februar 2021
Cecilie Mortensen

Listen kan hurtigt blive lang, når der skal opremses gode grunde til at investere i en kabinescooter. Hvis du er nysgerrig på at lære mere om disse grunde, så er du havnet det helt rette sted. Herunder udvælges der et par stykker, du kan dykke mere ned i. 

Dette taler for en kabinescooter

Kabinescooteren kan betragtes som et mere overskueligt køretøj. Især for dig som synes, det kan være noget af en mundfuld at navigere rundt i trafikken i en bil. Heldigvis kan en kabinescooter være lige den løsning, du hele tiden har ledt efter. 

En kabinescooter er, som navnet indikerer, en scooter. Dog er den omsluttet af en kabine, og så er den med tre hjul. Det betyder både, at du kan køre rundt i skygge for solen og ikke mindst i læ fra regnen. Samtidig betyder det også, at den er nemmere at køre rundt i, da den ikke fylder så meget. 

Noget der også taler for en kabinescooter er, at den kører på el. Du skal derfor bare lade den op, når du ønsker at kunne køre længere afstande i den. Som udgangspunkt skal du dog regne med, at en kabinescooter har en rækkevidde omkring 60 km, når den er ladet fuldt op. Fordelen ved at en kabinescooter kører på denne måde er også, at du ikke skal bekymre dig om dyre benzinpriser. Du vil derfor også opleve, at kabinescooteren ikke er nær så dyr i drift, som hvis du havde en bil. 

Et andet plus ved en kabinescooter er, at den er utrolig nem at stige ind og ud af. Og netop denne detalje kan have stor betydning for visse grupper – især dem som er gangbesværede. 

Der er således en del ting, der taler for, at du bør overveje en kabinescooter, når du ønsker at komme mere omkring.