En mindre varmeregning med nye døre

13 maj 2022
Lotte Hindsberg

advertorial

Blæser det indendørs i en grad, så du må gå rundt med ekstra tøj og sokker om vinteren for ikke at fryse og har du en varmeregning i den høje ende, er der flere ting du kan gøre for at isolere dit hjem. En af dem er at udskifte dine døre og vinduer. Meget varme forsvinder ud via dine døre og vinduer, hvis de ikke er i ok tilstand. 

Der kan derfor være mange penge at spare plus at få det varmere indendørs ved at få udskiftet dine døre og vinduer. Du kan se flere eksempler på døre og vinduer hos klarfonster.se.

Ytterdörrar

Det skal du være opmærksom på

Du kan med fordel få en tømrer til at undersøge dine døre og vinduer, for at finde ud af om det er her udfordringen er. Måske er det nok at få dem repareret. Men skal de udskiftes, kan du på samme tid overveje om du skal have større døre og vinduer, eller måske have fastkarmvinduer ved siden af dine døre. Det har den fordel at du får mere lys ind i dit hjem.

Ved at få dine terrassedøre større, vil du mere lys ind i dit hus og du kan samtidig nemmere komme ud på din terrasse. Vælger du døre hvor der er glas i, vil du samtidig kunne sidde og nyde din have når vejret ikke er til at sidde ude eller om vinteren. Her kan du med fordel sætte lys ud, så de lyser særlig smukke buske og træer på. 

Når du udskifter dine døre, kan du samtidig overveje, om du vil have den samme låsecylinder i samtlige døre. Med det kan du låse alle dine yderdøre op med den samme nøgle. Det gør det er nemmere at komme ind og ud, uden at skulle have et kæmpe nøglebundt med.