Få den bedste indramning

Få den bedste indramning

indramning 0 Comments

Lad billede og ramme være skabt for hinanden

Du har sikkert nogle billeder af dine børn, hunde eller måske gode oplevelser som du gerne vil gemme til eftertiden. Disse billeder kan du med de rigtige rammer give den plads på væggen eller i vindueskarmen, som de fortjener. Og netop rammerne om billedet handler om meget mere, end det at beskytte det, der skal op at hænge eller stå. De rigtige rammer er dem, der tager udgangspunkt i dit billede, så den der kigger på det oplever, at billede og ramme er som skabt for hinanden.

Få en skræddersyet løsning

Galleri Art Expo tilbyder indramning i Skanderborg i Jyllands største galleri. Her kan du finde et kæmpe udvalg af rigtig god kunst, som helt sikkert vil pynte i dit hjem. Men til ethvert kunstværk hører naturligvis også en ramme, der kan give billedet det rigtige look. Hos Galleri Art Expo finder du over 120 forskellige rammer, der på hver sin måde kan medvirke til at skabe en naturlig helhed mellem dit billede og det sted, hvor det skal stå eller hænge. Hos Galleri Art Expo benyttes der aldrig standardrammer. Hvert enkelt billede du indleverer her til indramning får sin helt egen skræddersyede løsning, der er fuldstændig tilpasset det, du gerne vil have indrammet. Er du blevet træt af glas og ramme, så kan du hos Galleri Art Expo også få alternative indramninger, der helt sikkert passer til dine ønsker og behov.

Største rammeleverandør herhjemme

De fleste har nok ved festlige lejligheder sunget om en, der skal i glas og ramme. Sådan gør man med det, der betyder noget særligt. Derfor tager de ansatte hos Galleri Art Expo også det at indramme dine motiver lige så seriøst, som det at sælge dig det rigtige stykke kunst. Galleri Art Expo er den største leverandør herhjemme af rammer til Danmarks mange forskellige gallerier. Derfor ved de ansatte her nøjagtig, hvilke rammer der passer til du ønsker indrammet.