Find de billigste lejeboliger i Aalborg her

30 juni 2021
Silje Hansen

Der er i dag rift om boligerne i Aalborg, Nørresundby og omegn. Det er derfor nødvendigt at være på dupperne, hvis du vil have en bolig til en rimelig pris der også svarer til de ønsker og behov, som du måtte have. Der er i dag flere private udlejere på markedet, da mange af lejeboligerne i foreningerne er udlejet. Det betyder oftest også at lejepriserne er dyre, da de private lejeboliger som regel er dyre. 

Der findes dog stadig flere boligforeninger og boligselskaber, som tilbyder billige lejemål for deres medlemmer. Det kræver dog, at du er skrevet op til at få tilbudt en af disse boliger. Typisk er målet for en boligforening eller et boligselskab at tilbyde lejeboliger, som alle har råd til at bo i. Det kommer typisk af, at man for flere år tilbage har købt en ejendom til dette formål.

Hvordan finder du den rette bolig for dig?

Når du skal finde en ny bolig, gør du dig selv en tjeneste ved at have gjort dig overvejelser om, hvor du vil bo og, hvordan det er optimalt at bo. Det vil sige, at du skal tage stilling til, hvilket område du vil bo i, så det er tæt på dit studie eller arbejde. Derudover er det vigtigt at der er værelse til alle i husstanden.

Det kan også være, at du har særlige ønsker som en altan, terrasse eller måske et åbent køkken alrum. Ved at være opmærksom på dine krav, er der også større chance for at du finder det bedste match, hvor du kan blive boende i længere tid.

Hvilket boligselskab skal du vælge?

Hvis du leder efter et af de foretrukne og billigste boligselskaber i Aalborg og Nørresundby, så anbefaler vi dig at blive skrevet op hos https://www.nrsb-boligselskab.dk/. Her finder du både lejligheder, rækkehuse og huse til skarpe lejepriser.