Find en brugt Tesla billigt online

14 april 2021
Astrid Pedersen

Her i 2021 er der stort fokus på klima og miljø. De fleste af os vil gerne minimere vort globale CO2 aftryk og efterlade en renere jordklode til vore børn og børnebørn.

I den forbindelse er det en god idé at kigge på familiens transport vaner. Og her er det oplagt at skifte til en bil med elektrisk drevet motor.

Hvorfor skal jeg købe en Tesla?

Blandt de el biler som findes på markedet den dag i dag er Tesla den ukronede konge. Tesla er meget andet og mere end blot en el bil. Tesla er en el bil i den absolutte luksus klasse, og er mange lysår foran sine konkurrenter hvad angår moderne teknologi og top of the line elektronisk udstyr.

Der ud over er Tesla især kendt for sit smukke og raffinerede design som placerer dette bil mærke klasser over andre producenters el eller hybrid biler. Når man ser en Tesla komme glidende lydløst ned ad gaden er man ikke i tvivl om bilens kvalitet. De mange timer, som er lagt i at designe og fremstille den lækre og strømlinede bil, skinner tydeligt igennem i de flotte former og det ekstravagante interiør.

Kort sagt er Tesla placeret i den absolutte spydspids hvad angår el biler. Dette gælder ikke blot for de ydre former, men også for den utroligt kraftige motor, som kan præstere såvel en formidabel accelerations evne og en lang holdbarhed på batteriet. Når du kører i en Tesla får du følelsen af at køre i en rigtig bil i den eksklusive ende af skalaen. Prisen er også derefter – en Tesla koster fra ny cirka en halv million kroner eller mere. Og derfor kan du med stor fordel kigge efter en brugt Tesla hvis dine ønsker går i den retning.

Du kan finde et stort udvalg af annoncer for brugt Tesla til salg på Biltorvet.dk.