Find en kompetent tandlæge i Lyngby

11 september 2021
Astrid Pedersen

Du bør gå til tandlæge mindst én – og helst to – gange om året. Og til dette formål bør du vælge en fast lokal tandlæge.

Hvor kan jeg finde en god tandlæge i Lyngby?

Er du bosat i Rudersdal Kommune, for eksempel Lyngby, Holte eller Virum, kan du med fordel booke tid hos den lokale tandlægeklinik Tandklinikken for Små & Store. Du får hos Tandklinikken for Små & Store en tandbehandling som er tilrettelagt efter netop dine tænder og din munds behov.

Tandklinikken for Små & Store har igennem mange år hjulpet såvel små og store børn som voksne patienter til bedre mundhygiejne, stærkere tænder, og sunde, funktionelle tandsæt som kan holde hele livet igennem.

De gode vaner starter i den tidlige barndom. Og derfor kan hele familien, børn såvel som forældre, benytte Tandklinikken for Små & Store som fast tandlæge i Lyngby.

Hvordan kan Tandklinikken for Små & Store hjælpe mig?

Tandklinikken for Små & Store udmærker sig ved at være en tandlægeklinik for hele familien. Finder du således at den offentlige skoletandpleje ikke møder dit barns behov på tilstrækkelig vis kan du hos Tandklinikken for Små & Store finde dygtige og veluddannede tandlæger, klinikassistenter og tandplejere med særligt speciale inden for tandbehandlinger til de mindste.

Når du vælger Tandklinikken for Små & Store som din tandlægeklinik i Lyngby får du altså ikke blot professionel tandbehandling i særklasse. Du får også mulighed for at give dit barn den bedste start på livet med en til to tandlæge besøg om året – en rigtig god vane som barnet tager med sig ind i sit voksne liv. Og så øger barnet sine chancer for at bevare alle sine tænder tilværelsen igennem.

Du kan læse mere om Tandklinikken for Små & Store, og bestille tid til en konsultation til dig selv eller til dit barn, på intellident.dk.