Flot malede vægge med faglært maler i København

Flot malede vægge med faglært maler i København

maler københavn 0 Comments

Når vægge, lofter og det træværk, som udgør eksempelvis paneler og dørkarme i din bolig skal stråle som nyt, bør du få fat på en dygtig maler. Det kan sjældent betale sig for dig selv at kaste dig ud i opgaven med maling af dit hus eller af din lejlighed – i hvert fald ikke, hvis det skal gøres ordentligt, og resultatet skal være smukt og langtids holdbart.

Der er klart forskel på et stykke malerarbejde udført af en professionel, faglært håndværker, og så det malerarbejde, du som glad gør det selv amatør kan frembringe. Til at begynde med vil malerarbejdet måske se pænt og ensartet ud, når du selv udfører det – men efter et stykke tid vil forskellene begynde at vise sig. Især hvis du blot ukritisk har smurt maling på alle overflader uden at behandle disse først.

Professionelt malerarbejde kræver rutine, erfaring og tålmodighed

Et stykke solidt og gennemført malerarbejde kræver et forarbejde, som er mindst lige så udførligt som selve maling af vægge, lofter og træværk. Det er vigtigt at få slået fast, om væggene egner sig til at blive påført maling direkte, eller om der skal yderligere behandling til.

Gammelt væv eller tapet skal fjernes førend resultatet bliver optimalt, og det er muligt, at pudset inden under er i en sådan forfatning, at det kræver opsætning af ny filt – eller måske en grundig fuldspartling. En sådan kan udføres med indfarvet spartel masse, og kan således være et alternativ til maling af vægge.

En fuldspartling giver et rigtig flot og udtryksfuldt finish så længe den er udført med sikker hånd af en professionel fagperson. Også her kan en erfaren maler med det rette håndelag være til stor hjælp. Og så er du 100% sikker på at opnå det smukkeste og mest ensartede resultat, som holder i mange år.

Find din maler på Malerkanonen.dk