Gode grunde til at få et facadeskilt

21 juni 2020
Cecilie Mortensen

Som virksomhed er dit førstehåndsindtryk utrolig vigtigt. Det gælder både overfor kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Heldigvis så er der flere ting, du selv kan gøre, hvis du vil sikre sig, at dine kunder får det bedst mulige indtryk af virksomhed. En af de måder er ved at præsentere virksomheden pænt med et facadeskilt. 

Der er flere fordele ved at investere i et facadeskilt. Lad os prøve at dykke ned i nogle af dem. 

Fordele ved facadeskilte

Et facadeskilt er det skilt, som virksomheder kan have monteret på deres facade, hvor deres logo er på. Og det er der flere smarte ting ved. Først og fremmest så udstråler det en vis professionalisme, at der er monteret et facadeskilt – for hvordan skulle man ellers være sikker på, hvor man er havnet?. 

For det andet så hjælper det med at skabe en genkendelighed omkring ens logo og brand. Og det betyder, at kunder og potentielle kunder bliver mere bekendte med, hvem man er. Det kan nemlig blive nemmere for omgivelserne at huske, hvem man er, når man ser logoet. 

For det tredje så er et facadeskilt en effektivt måde at vejvise på. Det viser, hvor man hører til. På den måde bliver det selvfølgelig også nemmere for omgivelser at finde frem til en. 

Langt de fleste virksomheder gør opmærksom på deres virksomhed på den ene eller anden måde. Og hvis du endnu ikke har et facadeskilt til din virksomhed, så kan det være rigtig godt givet ud at få det. Det er naturligvis vigtigt, at skiltet er lavet hos et firma, som har helt styr på deres håndværk. For hvis det laves hos de rette, så kan det komme til at se rigtig pænt og professionelt ud. 

Hvis du vil inspireres til, hvordan dit kommende facadeskilt kan se ud, så kan du gå på opdagelse her: https://coloursign.dk/content/7-facadeskilte