Gør det til en fast tradition med en tur det jagtudstyr

12 februar 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Til at starte med var du helt fyr og flamme efter at bruge det jagtudstyr, som du købte, og du var da også tit ude at udskifte det for at få det nyeste og sejeste.

Og for at være fair, så var du også god til at bruge det.

Men med tiden dalede brugen af det, og du mistænkte, at det egentlig var fordi, at du ikke havde interessen længere.

Men det viste sig, at det mere var fordi, at du ikke længere blev inviteret med på jagt; og dem, som du plejede at jage med, mistede du en del af kontakten med.

Så det meste af dit jagtudstyr begyndte at samle støv; så nu står du og savner at gå på jagt, men der er ikke rigtig nogle at gøre det med.

I den forbindelse må man tage på nettet og søge efter ligesindede, eller man må høre ad i ens netværk, om der er andre, der vil med på sådan en tur.

jagtudstyr

Gør det atter hyggeligt at jage med jagtudstyret 

Alt det gode jagtudstyr skal jo ikke gå til spilde, og selvom der måske er noget af det, som der trænger til at blive opdateret og udskiftet, fordi det er så længe siden, du har brugt det sidst, så er det ikke ensbetydende med, at det hele skal udskiftes.

Så det er med at finde en ven eller flere, som man gerne vil på jagt med, for på den måde bliver det også hyggeligt, når man mødes i god tid og måske tager hjem sammen bagefter for at snakke om, hvordan jagten gik.

Er man så rigtig smart, så sørger man for, at man finder en fast dato eller tidspunkt på året, hvor man tager på jagt, så det ikke er noget, som der løber ud i sandet.