Gør din bolig klar til vinteren med en ny facadedør

30 juni 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Om sommeren er det altid en god ide, at du sørger for at tænke over, om der er noget, der skal repareres eller udskiftes på huset inden vinteren. Når først vinteren er der med dårligt vejr og kulde, kan det være sværere at få repareret og udskiftet de ting, som du gerne vil. 

En af de ting, som det særligt er værd for dig at overveje at udskifte inden vinteren, er din facadedør. En god og tæt facadedør er nemlig med til at give et bedre indeklima. Derfor er det oplagt, at du vælger at udskifte den, hvis du har en ældre facadedør nu. 

Et af de steder, hvor du nemt kan bestille en facadedør med levering, og dermed sætte den op, når du vil, er webshoppen klarvinduer.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for facadedøre. Derfor vil langt de fleste kunne finde en dør hos dem, der passer til deres bolig. Se mere på https://klarvinduer.dk/dore/facadedore 

facadedøre

Husk at vælge det rette glas til din facadedør

Hvis du vælger en facadedør med glas i, er det meget vigtigt, at du sørger for at vælge det rette glas. Det sikrer selvfølgelig, at du får den dør, der bedst lever op til dine behov. Når du skal have en ny dør til din helårsbolig, er det først og fremmest vigtigt, at du får valg tre-lags glas. Det isolerer bedre, og det gør derfor din bolig varmere om vinteren. 

Derudover bør du også tænke over, om du har andre krav til glasset i døren. Det kan for eksempel være, om du gerne vil have solbeskyttende glas. Det slipper ikke lige så meget af solens varme igennem. Har du problemer med, at din bolig bliver meget varm, kan det altså være en forbedring. 

Det kan også være, at du er generet af larm. I det tilfælde kan lydglas være løsningen, da det mindsker støjen.