Gør hundehalsbåndet til en personlig del for hunden

06 maj 2021
Anders Lundtang Hansen

Nogle mennesker lader hunden have sit hundehalsbånd på hele tiden, da det er nemmere, end at man skal hen at give hunden det på hver gang, man skal lufte den.

Så er det bare snoren, som man skal sætte på halsbåndet, og ellers kan man jo lade halsbåndet ligge ved siden af, hvor man allerede har sat snoren i som et lille samlesæt, der er parat til gåturene.

Det kan jo gøre hunden glad, at man tager halsbåndet frem, for så ved den, at der er en spændende tur foran den, om man så bare lige skal ud at gå en kort tur, eller man skal ud på en længere tur, til træning eller ud at lege med andre hunde.

I hvert fald er det meget godt, at man giver hunden et halsbånd, og du kan finde et udvalg via https://www.ostrand.dk/shop/hundehalsbaand-53s1.html 

Hunden er sit halsbånd og omvendt

Man kan i så tilfælde nok finde et halsbånd, der passer sammen til hunden i ikke bare størrelse, men også i farve og facon.

Det er trods alt i langt de fleste tilfælde halsbåndet, der er den eneste beklædningsgenstand, som hunden har på, og hvis man har mange hunde af samme race eller er sammen med mange hunde, der ligner hinanden, så er det halsbåndet, der gør, at man hurtigt kan finde ud af, hvad det er for en hund, man har med at gøre.

Og så er det også smart, hvis hunden har halsbåndet på, selvom der ikke er en snor i, for så kan man trods alt gribe fat i halsbåndet på hunden, hvis den er ved at stikke af, eller man skal trække den hjem.

Det er jo ikke sikkert, at hunden er lille nok til at blive båret.

Så skaf et halsbånd, der er med til at sige noget om hundens temperament.