Har du ikke råd til et nyt køkken? Få lakeret lågerne i stedet

02 september 2021
Emilie Jacobsen

Drømmer du om et nyt køkken, men har du ikke lige pengene til det nu, er det en god ide for dig, at du overvejer nogle alternativer. Det kan for eksempel være at få lakeret køkkenlågerne. Ved at give dem en ny farve kan du give dit køkken et helt nyt udseende. Det kan ofte være med til at gøre, at du kan vente nogle år med at skifte køkkenet ud. Dermed får du altså længere tid til at spare op til det nye køkken. Det kan være rigtig rart, da du så har flere penge til at få lavet køkkenet præcis, som du gerne vil have det. 

Et godt firma at undersøge, hvis du leder efter nogle, der kan stå for lakering af køkkenlåger, er dibberndesign.dk. De har stor erfaring på området og kan derfor klare opgaven med et meget professionelt resultat til følge. Det er med til at gøre, at du får nogle låger, der får en markant længere levetid, efter de er blevet lakerede. 

Er det besværligt at få lakeret køkkenlågerne? 

Du kommer ikke uden om, at der vil være lidt besvær forbundet med, at du skal have lakeret dine køkkenlåger. Du skal selv rengøre køkkenet og tage lågerne ned. Hvis du ikke vil have at hængsler og beslag bliver lakerede, skal du også sørge for at tage dem af. Derudover er det vigtigt, at du sørger for at markere, hvor lågerne har siddet. Det vil gøre det langt nemmere for dig at sætte dem op igen. 

Du skal selvfølgelig også have lakeret fronterne på dine skuffer, så de kommer til at passe til resten af køkkenet. Derfor skal du sørge for at tage dem af. Hvis de ikke kan tages af skuffen, er du nødt til at indlevere hele skuffen. Det er selvfølgelig lidt noget bøvl, at du er nødt til at tømme skufferne, men slet ikke så meget, som hvis du skulle have et nyt køkken.