Hvilken slags trampolin skal jeg vælge?

Hvilken slags trampolin skal jeg vælge?

trampolin 0 Comments

Måske er du opmærksom på det faktum, at trampoliner fås i mange forskellige former, typer og størrelser. Du bør derfor se dig godt for, når du skal vælge din nye trampolin til haven, således at valget falder på en trampolin som passer til din haves størrelse og til dine børns ønsker og behov.

Er din have meget lille – og ligger den tæt til naboens, kan der være en vis idé i at vælge en have trampolin til nedgravning. En sådan trampolin model fås nemlig i forholdsvis små størrelser – helt ned til 180 centimer i diameter – og er en del mere diskret end en kæmpemæssig frit stående trampolin.

En trampolin til nedgravning stjæler ikke din udsigt, eller dominerer hele din have, idet trampolinen er placeret i plan med plænen og ikke er forsynet med sikkerhedsnet. Samtidig vil dine naboer nok sætte pris på den noget mere diskrete trampolin, idet din ikke vil kunne ses fra deres matrikel. Og samtidig vil de ikke føle sig invaderet af børn, som kigger ind over hækken mens de hopper på trampolinen.

Trampoliner til store haver

Er din have der imod stor og ugenert, og ønsker du ikke at grave huller i din græsplæne, kan du vælge en stor trampolin af den frit stående type. En frit stående trampolin har den store fordel, at den kan flyttes og placeres andet steds, eller pakkes helt væk, hvis du skal bruge plænen til andre formål.

Samtidig fås frit stående trampoliner i noget større størrelser end de nedgravede modeller. Og så slipper du for besværet med at skulle anlægge en grav i plænen. Så længe du sørger for at fastgøre din frit stående trampolin, og samtidig anvende sikkerhedsnet, er en sådan trampolin lige så sikker på en nedgravet en af slagsen.

Du kan finde såvel frit stående trampoliner som trampoliner til nedgravning på trampolinguiden.dk