Inspiration til en overdækket terrasse

08 juni 2020
Cecilie Mortensen

Hvis det er tid til, at du vil gøre noget nyt ved din bolig, så kan en overdækket terrasse være en løsning. Det er en glimrende måde, du nemmere kan nyde terrassen på – selv når solen ikke skinner. Men, måske spørger du dig selv; hvordan skal overdækket se ud? Og hvad vil passe bedst til min bolig. Det er nemlig vigtigt, at en overdækket terrasse også passer til resten af huset. Det vil nemlig give den flotteste løsning, som kan være med til at øge værdien af din bolig.

Hvordan skal din overdækket terrasse se ud? 

Hvis du gerne vil i mål med den flotteste overdækkede terrasse, så kan det være, du skal søge lidt inspiration. Der er nemlig flere forskellige måder, en terrasse kan overdækkes på. Først og fremmest er der den løsning, hvor er bruges sejldug. Det er et populært valg, som du både vil se i diverse boligmagasiner og i de danske haver. Der er også en anden mulighed med en overdækket terrasse. Den mulighed er, at overdækket bliver bygget i forlængelse af gavlen. På den måde kan det blive en mere integreret del af din bolig. Her er det en fordel at hyre professionel hjælp – især hvis ikke du har meget erfaring med håndværk. Desuden kan det også være meget tidskrævende, hvis du selv kaster dig over at bygge en overdækket terrasse – for den bliver trods alt noget, du skal kigge på i mange år frem. Derfor er det også vigtigt, at den er lavet stabilt og passer til resten af boligen. 

Hvis du vil komme godt fra start kan du finde overdækket terrasse inspiration her. Det kan nemlig være en god idé at undersøge de muligheder der findes. Det gælder både i forhold til farve, størrelsen på overdækket og de materialer, det skal laves i.