Kender du til de lokale skrotpriser i din by?

28 juli 2021
Cecilie Mortensen

Hvis ikke du allerede var klar over, at du kan få penge for skrot, du skal af med, så bliver du positivt overrasket i denne artikel. Her dykker vi nemlig mere ned i, hvad du kan forvente, når det kommer til skrotpriser. 

Værd at vide om lokale skrotpriser

Skrothandlere kan have forskellige skrotpriser

Det første du selvfølgelig skal være opmærksom på, når det kommer til skrotpriser er, at de kan være vidt forskellige, alt efter hvilken skrothandler du kontakter. Du gør derfor også klogt i at kontakte den skrothandler du overvejer at bruge, så du kan få så præcise priser som muligt. 

Skrothandlere kører ofte med varierende dagspriser 

En anden ting der kan være værd at vide om skrotpriser er, at de kan variere fra dag til dag. Find derfor gerne et telefonnummer på lidt forskellige skrothandlere, så du kan ringe og høre, hvad du kan få for dit skrot den dag, du skal af med det. 

Få lidt mindre for dit skrot når det afhentes ved dig

Noget du også bør vide om skrotpriser er, at prisen kan blive en smule lavere, hvis det skal hentes ude ved dig. Det vil dog primært være i tilfælde, hvor du har under 1000 kg, som skal hentes. I de tilfælde, hvor du har over 1000 kg, som skal hentes, så vil fragten ofte afregnes ved, at der fratrækkes f.eks. 1000 kg af din samlede pris.  

Jo mere skrot, jo højere skrotpris

Det vil naturligvis ofte være sådan, at jo mere skrot du har, som skrothandleren kan bruge, desto højere pris kan du få af vedkommende. Der er derfor også ekstra god grund til, at du samler de mange forskellige ting du måtte have, da det kan komme dig til gode rent økonomisk. 

Du kan også finde skrotpriser her, hvis du allerede nu vil undersøge, hvad du kan få.