Lysbogstaver og den rette mængde lys dertil

Lysbogstaver og den rette mængde lys dertil

lysbogstaver 0 Comments

Man kan jo sagtens have købt sig fattig i fede lysbogstaver, man for eksempel vil bruge til at promovere ens forretning fra lang afstand, herfra: https://nordiksign.dk/lysbogstaver/

Ofte følger der jo noget lys med til dem, for selvom de kan være til at få øje på i dagslys, disse lysbogstaver, så bliver det bare meget nemmere at få øje på, når det er tåget, det er grå efterårsdag, eller det måske bliver tidligt mørk en vinterdag, og solen kommer sent op.

Men pærerne til disse bogstaver holder jo ikke evigt, så på et tidspunkt skal de jo skiftes ud.

Bogstaverne kan man jo gøre rene og generelt sørge for at holde pæne med jævne mellemrum og ellers bare skifte dem ud, når man skifter logo eller skrifttype og vil rebrande sig selv.

Dog ser det virkelig uprofessionelt ud, hvis lyset er gået i et bogstav, et af dem blinker, eller det simpelthen lyser for svagt.

Bare scenariet, beskrevet her, får næsten en til at tænke på en dystopisk film, hvor verden er gået under, og de sidste rester fra en sønderbombet bygning lyser lidt om som et levn om fortiden, hvor alt strålede.

Men man kan jo ikke bare gå ned i ens lokale supermarked og købe nogle pærer og sætte dem i.

Her skal man ikke bare kende en smule fysiskviden med wolt, watt, ampere, ohm, fatning og videre for at vide, om pæren vil passe.

Den skal jo også udsende det rette lys, som passer til bogstaverne.

Det vil se mærkeligt ud, hvis et bogstav lyser anderledes end de andre, når det ikke er meningen. Ellers skal man udskifte dem alle samtidig for at være sikker på, at man udsender et ensrettet udstyr med bogstaverne.

Eventuelt kan man købe et lille lager af dem, så en sprunget pære ikke giver et dårligt indtryk længere end nødvendigt, så man kan udskifte det med det samme.