Mangler du en gammel dansk film til samlingen? Find den nemt på stor webshop

30 august 2021
Emilie Jacobsen

Har du en stor samling af dvd’er, kan det være, at der er en, du mangler. Det er ærgerligt, hvis du får lyst til at se den, og du så ikke har den. Det kan jo tage lang tid, hvis du skal vente på, at den bliver vist i fjernsynet. Derfor kan det være en god ide, at du går på jagt efter den, så din samling kan blive komplet. 

Er det en gammel dansk film, du mangler til din samling, kan du for eksempel finde den på MovieZoo. Det er en webshop, der har et stort udvalg af dvd’er, deriblandt også mange af dem vi kalder gamle danske film. Deres udvalg går helt tilbage til 1930’erne, og du kan faktisk finde et boxsæt med ti film fra 30’erne. Er du vild med det årti, kan det derfor være en god ide for dig at købe sådan en box. 

DVD’er er stadig relevante 

Mange streamer i dag primært, når de ser film. Der er dog noget særligt ved at kunne se den film, du har lyst til, når du har lyst til det. Selvom der findes streamingtjenester, hvor der ligger gamle danske film, kan du jo ikke være sikker på, at den film, du har lyst til at se, ligger der. 

Der er derfor ingen grund til at smide din dvd-samling ud. I hvert fald skal du sørge for at beholde dine yndlingsfilm, så du altid kan se dem. Det er virkelig rart og afslappende at kunne sætte en god film på tv’et og så bare slappe af. Ikke mindst i forhold til at bruge tid på at finde en film, du har lyst til at se – enten på flow-tv eller streaming. 

DVD’er er altså på mange måder stadig relevante. Særligt dem med film, der kan være svære at finde på streamingtjenester.