Nu kan du få drømmeterrassen eller indkørslen du altid har drømt om!

17 maj 2020
Anne-Mette Hansen

Ny terrasse? Eller ny indkørsel? Det er begge dele lidt af et større projekt. Som kræver professionel hjælp og rådgivning. Med en dygtig og erfaren anlægsgartner kommer du rigtig langt. Når håndværket udføres professionelt får din indkørsel eller terrasse en lang levetid. Den kommer til at holde til daglig brug, uden at fliserne synker eller knækker. 

Hvilken type sten skal du vælge til terrasse eller indkørsel?

Der er flere spørgsmål, du skal stille dig selv, når du skal have anlagt en ny terrasse eller indkørsel. Det er f.eks., hvor stor den skal være og hvor på grunden skal den være? Selvfølgelig også hvad den må koste. Og her kommer materialevalg også ind i billedet. Hvilken type sten eller fliser skal du vælge til terrassen eller indkørslen? Det afhænger både af din smag, men også af hvor stort anlægsarbejdet er og hvad det må koste. Nogle typer af sten og fliser er:

– Herregårdssten

– Betonfliser

– Chaussésten

– Brosten

– Granitfliser

– Pigsten

– Klinker

– Grus

– Stenmel

Du kan vælge en af disse typer til dit projekt. Det kan dog ofte også give et smukt udseende at kombinere flere typer. Din anlægsgartner kan helt sikkert hjælpe dig med sin ekspertise og vise dig nogle inspirationsbilleder, til hvordan det kan se ud. 

Skibbild Anlægsgartner udfører alle typer belægning

Skal du have udført belægning i Holstebro? Så er Skibbild Anlægsgartner et oplagt valg. Firmaet her har en hel del års erfaring i branchen. Og så har de stor ekspertise i at arbejde med mange forskellige typer af sten og fliser.

De har fokus på god bundopbygning til din indkørsel, så den kan holde til bilkørsel. I haven kan de udover terrasse også lave stier, bede og trapper, som kan fuldende din drømmehave og gøre haven mere funktionel. 

Vil du have et godt tilbud på belægning i Holstebro? Så skal du kontakte Skibbild anlægsgartner!