Pandekager er perfekt weekendforkælelse

Pandekager er perfekt weekendforkælelse

pandekager 0 Comments

Vil du forkæle dig selv lidt i weekenden, uden at det bliver alt for syndigt, er det en god ide for dig, at du tilbereder nogle pandekager. De er supernemme for dig at tilberede, de kræver ikke nogle ingredienser, der er svære at skaffe, og de er ikke særlig usunde, selvom de smager virkelig godt. Pandekagerne består primært af æg, mælk og mel, men der er også lidt sukker og vaniljesukker i. Hvad du kommer på, bestemmer du helt selv, dermed kan du også gøre dem mere eller mindre sunde alt efter, hvad du har lyst til. Men eftersom det er forkælelse, må det jo gerne være lidt syndigt. 

Pandekager er virkelig nemme for dig at tilberede, hvilket er perfekt for dig, der ikke gider at bruge hele weekenden på at tilberede en lækker snack. Du skal bare blande ingredienserne sammen og så bage dem på panden. Det eneste, der kan kræve lidt træning, er at spotte, hvornår pandekagen er klar til at blive vendt. Det er dog, når den er tør oven på. Så når du har bagt et par pandekager, vil du have spottet tegnene på det. 

Hvis du har brug for en opskrift på pandekager, kan du nemt finde en på nettet. Der er i dag et stort udvalg af opskrifter på nettet, så det vil være meget enkelt for dig. En af de mest populære sider er dk-kogebogen.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for opskrifter, som vil være nemme for dig at følge. 

Når du har tilberedt pandekager nogle gange, vil du typisk kunne tilberede dem uden at have brug for en opskrift. Det er med til at gøre det endnu nemmere for dig at tilberede dem på en doven lørdag eller søndag, hvor du bare har brug for noget lækkert. Dermed kan du endnu hurtigere tilberede det.