Parterapi i Hellerup – når forholdet skal rettes op

07 januar 2021
Astrid Pedersen

Når et parforhold bliver mødt af udfordringer, er det forholdets styrke og balance, som afgør, om det vil briste eller bære. Alle parforhold er forskellige, og derfor vil det også være forskellige belastninger, der får læsset til at tippe.

For nogle parforhold er det det at få børn og blive en familie som gør udslaget. Mange mennesker er slet ikke modne til at håndtere de opgaver og det ansvar som er forbundet hermed – og så ses det ofte at der slides på forholdet i en grad så det til sidst går helt op i limningen.

En anden kendt faktor som kan ødelægge fundamentet for et parforhold er utroskab. Her er der tale om et tillidsbrud af de helt store. Mange parforhold kommer sig aldrig 100% over en af partnernes bedrag. Det kan være rigtig svært at holde sammen på stumperne. Og i mange tilfælde er det da heller ikke den bedste løsning.

Få svar på dine spørgsmål om parforhold hos en parterapeut

Det kan være rigtig svært at finde ud af hvorledes man skal forholde sig når det handler om vanskeligheder og gnidninger i parforholdet. Især hvis man har investeret meget i forholdet, og der måske er børn inde i billedet.

Mange parforhold bliver opretholdt af hensyn til børnene. Men det er ikke altid den rette måde at gøre tingene på. Af og til kan en fredelig skilsmisse eller et samlivs ophør på venlige og gensidigt forstående vilkår være at foretrække frem for at blive sammen for børnenes skyld.

Det, der tæller, er at begge forældre er bevidste om deres rolle i forholdet, og har de rette redskaber til at kunne håndtere eksempelvis blot at skulle kunne fungere som venner og samarbejdspartnere i fremtiden.

Hvis du og din partner har brug for parterapi i Hellerup kan I med fordel kontakte Camilla Wisøfeldt via hjemmesiden camillaw.dk.