Professionel maling af badekar i København

19 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis det badekar, som står i dit badeværelse, er gammelt, grimt og misfarvet, har du sikkert overvejet at smide det ud. Men vidste du at det gamle badekar faktisk kan gå hen og gøre din bolig mere værd?

Behold dit badekar – det betaler sig

Mange bolig ejere har igennem de seneste årtier valgt at skille sig af med badekar til fordel for smarte og pladsbesparende brusenicher. Sidst nævnte er nemlig i højere grad i tråd med den moderne danskers badevaner.

I gamle dage badede vi knap så ofte, men tog i stedet karbade. Nu om stunder er det ugentlige karbad skiftet ud med et dagligt brusebad – og karbadet er en luksus som ikke alle har lyst til. Derfor giver det i mange tilfælde mening at skifte badekarret ud med en bruseniche.

Det betyder til gengæld at der bliver længere og længere imellem huse og lejligheder med badekar i egne badeværelser. Og da netop denne type bolig er i særdeles høj kurs blandt bolig købere, især de yngre børnefamilier, kan dit badekar faktisk udgøre et decideret aktiv for din bolig.

Lad dit slidte badekar sætte flot i stand

Dette gælder selvfølgelig kun såfremt at dit badekar er i tip top stand. Derfor er det en god idé at få en professionel badekarsmaler til at tage et kig på det.

Med stor sandsynlighed vil det godt kunne lade sig gøre at få det gamle badekar til at stå som nyt. Det kræver blot den rette behandling i form af en reemaljering. Og det er meget billigere end at smide badekarret ud og mure en bruseniche op.

Find din badekarsmaler i hovedstaden

Bor du i hovedstadsområdet, for eksempel på Frederiksberg eller i København, kan du finde en dygtig badekarsmaler hos Emaljespecialisten. Klik ind på https://www.emaljespecialisten.dk/maling-badekar/ og find priser på maling af badekar.