Sådan får du noget pænere gulv

26 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Et smukt gulv kan virkelig forbedre et rums udseende. Hvis du har gulve, der har set bedre dage, så kan du finde mange måder, der kan optimere udseendet af dine gulve. Det kan være alt fra sæbehandlinger til lakeringer, og de har hver især en forskellig indvirkning på dit gulv. Læs med i dette indlæg, og find ud af, hvad du kan gøre med dine gulve.

 

gulvafslibning på Fyn

 

Overvej sæbe – eller ludbehandling

Hvis du behandler dine gulve med enten sæbe eller lud, så kan det være med til at beskytte gulvet og give det et rent, poleret udseende. Du kan også overveje at vokse dine gulve – det vil tilføje et ekstra lag beskyttelse og få dem til at skinne. Hvis du har trægulve, kan du overveje at bruge en træforsegling – det vil stoppe træet i at knække eller blive grimt at se på. Lud kan fjerne det gule i dine gulve, så det kan du også overveje, hvis du har grimme gulve.

 

Overvej gulvafslibning

Hvis dine gulve ser ru ud, kan du overveje at slibe og efterbehandle gulvet. Dette vil hjælpe med at få dem tilbage til deres oprindelige tilstand, og det kan også tilføje et nyt lag beskyttelse til overfladen. Du kan få lavet gulvafslibning af professionelle, der har helt styr på det, de laver. Du kan også selv gøre det, men det kan ende ud i, at du kommer til at lave fejl. Derfor er det bedre, du bruger professionelle til dette.

Læs mere om gulvafslibning på linket her: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/ 

 

Gulvafhøvling

Hvis du ønsker at fjerne al den gamle finish fra dine gulve, kan du overveje gulvafhøvling. Dette vil efterlade dit gulv helt fint og pudset. Det er et arbejde, der kun bør udføres af fagfolk. Hvis du ønsker at gøre det selv, er der mange vejledninger online, som kan hjælpe dig med processen. Sørg dog for, at du har de rette maskiner til opgaven.