Sådan finder du den rette VVS montør til opgaven

19 juli 2020
Silje Hansen

Er du på jagt efter en VVS montør til en opgave i hjemmet, sommerhuset eller på arbejdspladsen, kan denne artikel måske hjælpe dig bedre på vej. Vi har i artiklen fokuseret på at hjælpe dig med gode råd til, hvordan du vælger den rette VVS montør til opgaven, hvad du skal være opmærksom på ved dit valg samt hvilken autoriseret VVS montør der er populær i Roskilde og omegn. 

Hvad er en VVS montør?

En VVS montør kan i dag hjælpe med at løse mange forskellige opgaver. Det er alt lige fra installering af tagrender, udskiftning og reparation af vandrør eller, hvis du gerne vil have trukket vand ind i din bolig eller til udendørs bad i sommerhuset. Det er vigtigt at være opmærksom på, at der er nogle opgaver, som er lovpligtige at blive udført af en autoriseret VVS montør. En autoriseret VVS montør er godkendt med sin autorisation til at udføre disse opgaver, da der er særlige krav til en autorisation. Den skal også løbende fornyes hvert andet år, da man har strenge krav til at kvaliteten og fagligheden er på plads.

Hvis du f.eks. vælger at løse en opgave på egen hånd eller ved hjælp fra en anden end en autoriseret VVS montør, vil det blive betragtet som en ulovlig installation. 

Find den rette VVS montør

Det kan hurtigt for mange blive en jungle at navigere rundt mellem de forskellige VVS montører, der er at finde rundt i hele landet. Det kan være svært at skelne mellem pris og kvalitet ud fra det, som du kan finde på hjemmesiderne. Vi har derfor undersøgt markedet i Roskilde og omegn. Her kan vi give de varmeste anbefalinger til at indhente et uforpligtende tilbud fra https://www.johnvvs.dk/. Her får du kompetent hjælp og rådgivning hele vejen gennem processen til konkurrencedygtige priser.