Slibning af gulv i København ved professionel gulvmand

Slibning af gulv i København ved professionel gulvmand

Slibning af gulv København 0 Comments

Er dit før så smukke, lyse trægulv begyndt t bære præg af daglig slitage? Ser du gråligt matte slidspor overalt der hvor gulvet hyppigst betrædes – og suger træværket spildte væsker til sig som var det en svamp? Så kan du begynde at overveje at kontakte dit lokale gulvfirma med henblik på en professionel gulvafslibning.

Hvordan foregår afslibning af gulve?

Til en gulvafslibning anvendes en slibemaskine påmonteret en sliberondel, som roterer i det vandrette plan. På denne sliberondel kan man sætte henholdsvis groft eller fint sandpapir. Til den indledende grovslibning anvendes sandpapir af en grov kornstørrelse, som effektivt fjerner alle mindre ridser og småskrammer, misfarvninger, pletter og slidspor.

Ved samme lejlighed bliver der også gjort kål på de irriterende splinter, som danner sig i træværkets overflade når dette bliver slidt. Efterfølgende slibes med fint sandpapir, så gulvet bliver helt glat, og træværket klar til at modtage den plejende og beskyttende efterbehandling.

Hvilken efterbehandling skal jeg vælge?

Der findes grundlæggende to former for efterbehandling: De forseglende og de ikke forseglende. De ikke forseglende behandlinger er særligt populære, fordi de lader træets personlighed og karakteristika skinne igennem, og gør overfladen silkemat og ensartet. Det drejer sig om olie, lud og sæbe, som mange boligejere vælger for at give deres gulve et utroligt smukt udtryk.

Trægulve, som er behandlet med olie, lud eller sæbe, kræver dog megen vedligehold i form af ugentlig gulv vask med særlig sæbe. Ellers sker det hurtigt, at de bliver så slidte, at endnu en gulvafslibning er nødvendig. Har du børn eller dyr, anbefales det således at du vælger en klar, hård lak, som beskytter gulvet bedre.

Hvem kan hjælpe med slibning af gulv i København?

Søger du et gulvfirma i København, som kan hjælpe med gulvafslibning og efterbehandling, kan du trygt kontakte Gulvkanonen – læs mere på Gulvkanonen.dk